Mai mult...

EduFort

EduFort este un proiect al Fundației pentru Educație de Calitate, al cărei fondator este Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Arad.

Misiunea EduFort este aceea de a susține viitorul comunității arădene prin promovarea și finanțarea unor proiecte cu impact pe termen lung, organizate în jurul educației.

Mai mult...

Szomoru Jozsef și Anca

Clubul Biblic al copiilor din Tauț a început ca o dorință, un vis și o inimă care bate tare pentru Domnul și dragostea Lui pentru copiii de acolo.

Au trecut deja 16 ani și mulți copii au trecut pragul Clubului, atât ei cât și noi am fost din plin binecuvântați în toți acești ani, în tabere împreună, ieșiri la colindă, seri de film, și multe alte activități.

Mai mult...

Șerb Cati și Dani - Pescari

Poate că un pas mic nu contează, dar mai mulți pași, oricât ar fi e de mici, te duc foarte departe.

Implicarea între oamenii din Pescari și, în special, între copii, face ca Evanghelia să ajungă și în case în care nu a ajuns niciodată, dusă chiar de cei mici, de copii.

Mai mult...

Crînganu Andrei și Ema

Mă numesc, Crînganu Andrei, sunt căsătorit cu Emma din 2016, iar din 2020 suntem binecuvântați să o avem pe Abigail.

Împreună cu Emma, suntem aici din anul 2016, am ajuns pentru prima dată trimis în practica de Crăciun  în anul 2015, iar Dumnezeu  mi-a pus pe inima ca la finalul școlii să vin în Călărași.

Mai mult...

Asociația COPII PENTRU CRISTOS

Asociația COPII PENTRU CRISTOS a fost fondată în 1993 de un mic grup: o familie din Scoția, Harry și Wilma Somerville împreună cu Viorica Jorza, membră a bisericii Metanoia.

A fost uimitor cum Dumnezeu a adus împreună, oameni din culturi diferite, de la așa distanță, dar având aceleași gânduri pentru nevoia lucrării cu copiii în România după întunericul comunismului.

Mai mult...

Adi Bodri - Calafat

E aproape ca o tradiție să mergem la Calafat. E o chemare pe care unii dintre noi o urmăm în direcția aceasta. Nu e un efort prea mare, dar încurajarea pe care o ducem acolo și încurajarea cu care ne întoarcem face ca această misiune să merite orice efort din partea noastră.

Mai mult...

Giura Marius și Adriana

Marius şi Adriana fac parte din acei oameni care au fost chemaţi de Dumnezeu pentru lucrarea misionară. În prezent locuiesc, împreună cu soţia şi cei cinci copii, în oraşul Ulan-Ude, capitala Republicii autonome Buriatia, din componenţa Federaţiei Ruse, un oraș cu o populaţie de circa 350.000 de locuitori, aflat în apropiere de graniţa cu Mongolia.

PARTENERI ÎN MISIUNE

ARAD

BISERICA METANOIA

Biserica Metanoia Arad

BISERICA METANOIA

Biserica Metanoia Arad
Biserica Metanoia Arad