info metanoia ro

13 martie – 19 martie 2017

LUNI
6:00 – Rugăciune
MARTI
19:00 – Întâlnire coordonatori grupuri mici
DUMINICĂ
10:00 – Întâlnirea bisericii
 
Post, rugăciune, curăţenie şi welcome
13 – 19 martie grupul lui Mândruţău Mircea
20 - 26 martie grupul lui Muntean Sorin
 
Rugăciune:
Suntem mulțumitori Domnului pentru familia mare ”Metanoia” și cerem la fiecare întâlnire a noastră prezența Sa între noi și tot ce facem să fie spre lauda Numelui Său.
La adunarea generală am adus înaintea bisericii ca motiv de rugăciune cu care să stăm înaintea Domnului o cerere mai deosebită:
Cerem Domnului ajutor pentru găsirea și aducerea unui alt slujitor păstor în cumunitatea noastră pe lângă fratele Mândruțău. Acesta să fie un motiv permanent de rugăciune și în rugăciunile personale dar și în rugăciunile împreună cu biserica. ” Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii. Rugați dar pe Domnul secerișului să scoată lucrători la secerișul Său!”
Mulțumim Domnului pentru intervenția chirurgicală reușită a fr. Cosmin Ghilea. De asemenea, mulțumim Domnului pentru sora Florica Pușcaș și pentru procedura medicală prin care a trebuit să treacă săptămâna trecută. Domnul să dea putere și în această perioadă de refacere.
Fr. Mândruțău va finaliza investigațiile medicale începute săptămâna trecută. Domnul să fie și cu el și să-i dea izândă!
Sarah, fata familiei Gooding, misionari la Felnac, a intrat într-un program de medicație experimental, pentru o tumoră refăcută la ficat, după operația de acum 2 ani. Domnul să-și pună mâna Sa peste ea și să-i dea ajutorul Său.
 
Înâlnire seniori! 12 Martie ora 17:00
Vă așteptăm cu drag la întâlnirea seniorilor care va avea loc la sediul bisericii duminica aceasta, 12 Martie, începând cu ora 17:00. Invită-ți prieteni și cunoscuți, vecini sau membrii din familie, ca să petreceți împreună o seară specială! Participă cu darul tău și pune-l în slujba Domnului, spre slava Lui!
 
Copii pentru Cristos
 Multumim pentru:
- Efortul lui Roger și Val, familia care ne-a organizat întâlnirile din biserici și ne-a purtat de grijă, ducându-ne la fiecare din acestea.
- Sosirea cu bine acasă a lui Paul, după ultima săptămână de întâlniri în Anglia și pentru venirea Cristinei, sâmbătă 4 martie. Vom participa la ultimele patru întâlniri împreună până lunea viitoare în 13 martie, după care vom călători împreună spre România, acasă!
Mijlocim pentru:
- Alex și Iasmina din Casa Harry care vor avea, în aprilie, teste naționale care vor conta pentru situația lor școlară de-a lungul anilor și pentru viitorul lor. De asemenea, rugați-vă pentru Daniela ca să se deprindă să interacționeze bine cu colegii ei de la școală.
- Întâlnirea din 11 martie la Aylsbury a consiliului reunit de conducere a celor trei organizații Children for Christ din Marea Britanie, în ajutorul lucrării Copii Pentru Cristos din România. Domnul să dea încurajare și înțelepciune pentru beneficiul și viitorul lucrării!
 
Conferinta „CREȘTE-I ÎN PURITATE”
În perioada 24-25 MARTIE organizăm o conferință destinată părinților și familiilor tinere. Invitatul nostru este Gerald Hiestand care ne va vorbi despre creșterea în puritate sexuală a copiilor noștri și ne va ajuta să înțelegem mai bine care este rolul sexualității în planul lui Dumnezeu pentru viața noastră.
Conferința se va desfășura la Biserica Ekklesia Arad după următorul program: vineri de la 18.00 la 20.00 si sâmbăta de la 9.00 la 13.00
 
Dialogos:
Data: 19 martie ora 18.00
Invitat: dr. Teodor Baconschi
Moderator: conf. dr. Emil Bartos
Tema: Rolul Bisericii în Europa secolului 21
 
Citirea Bibliei într-un an – Săptămâna 11
Luni : Numeri 10-11 si Ioan 9                   Vineri: Numeri 16 si Ioan 13
Marți: Numeri 12-13 si Ioan 10                 Sâmbătă: Numeri 17-18 si Ioan 14
Miercuri: Numeri 14 si Ioan 11                 Duminică: Numeri 19-20 si Ioan 15
Joi: Numeri 15 si Ioan 12
 
Ai fost binecuvântat, fii o binecuvântare !

 

line