info metanoia ro

06 martie – 12 martie 2017

LUNI
6:00 – Rugăciune
MARTI
19:00 – Întâlnire coordonatori grupuri mici
DUMINICĂ
10:00 – Întâlnirea bisericii
 
Post, rugăciune, curăţenie şi welcome
06 martie - 12 martie grupul lui Mara Valentin
13 – 19 martie grupul lui Mândruţău Mircea
 
Post, rugaciune, actiune!
Este finalul perioadei de rugăciune: 5 Februarie-4 Martie 2017:
Subiectele pentru fiecare zi au fost postate pe site-ul: http://www.baptisti-arad.ro/articole/brosura-devotionala-pentru-luna-de-post-rugaciune-si-actiune
 
Cerem Domnului ajutor pentru găsirea și aducerea unui alt slujitor păstor în cumunitatea noastră pe lângă fratele Mândruțău. Acesta să fie un motiv permanent de rugăciune și în rugăciunile personale dar și în rugăciunile împreună cu biserica.
Aseară de la ora 18.00 ne-am întâlnit la un timp de închinare prin cântare și rugăciune. Dorim să venim înaintea lui Dumnezeu, ca și comunitate, pentru a cere călăuzirea Lui pentru noi. Totodată, am dorit ca acest timp să fie un timp de pregătire și de cercetare în vederea apropierii de Masa Domnului de astăzi.
 
Bine ați venit
Ne bucurăm împreună pentru prezența între noi a fratelui Radu Gheorgiță. În această dimineață ne va împărtăși din Episola lui Iacov. Domnul să-l întărească prin puterea Sa și să binecuvinteze intreaga familie! După masă, fratele va predica Cuvântul la Biserica Șega, de la ora 18:00.
 
Bucurie:
Familia Buglea a fost binecuvântată cu o fetiță, Amalia Mara. Astăzi vin împreună cu noi ca să cerem împreună ca și comunitate binecuvântarea Domnului pentru întreaga ei viață. El să facă să lumineze Fața lui peste ea și peste întreaga familie.
 
Conferinta „CREȘTE-I ÎN PURITATE”
În perioada 24-25 MARTIE organizăm o conferință destinată părinților și familiilor tinere. Invitatul nostru este Gerald Hiestand care ne va vorbi despre creșterea în puritate sexuală a copiilor noștri și ne va ajuta să înțelegem mai bine care este rolul sexualității în planul lui Dumnezeu pentru viața noastră.
Conferința se va desfășura la Biserica Ekklesia Arad după următorul program: vineri de la 18.00 la 20.00 si sâmbăta de la 9.00 la 13.00
 
Dialogos:
Data: 19 martie ora 18.00
Invitat: dr. Teodor Baconschi
Moderator: conf. dr. Emil Bartos
Tema: Rolul Bisericii în Europa secolului 21
 
Întălnire seniori! 12 Martie ora 17:00
Vă așteptăm cu drag la întâlnirea seniorilor care va avea loc la sediul bisericii duminica viitoare, 12 Martie, începând cu ora 17:00. Invită-ți prieteni și cunoscuți, vecini sau membrii din familie, ca să petreceți împreună o seară specială! Dacă vrei să participi cu darul tău, contactează-l pe fatele Jorza Ionuț.
 
Cina Domnului:
Venim cu mulțumire înaintea Mântuitorului nostru ca să-I mulțumim pentru prețul jertfei de la calvar. Nu este un har ieftin! Dacă pe noi nu ne-a costat nimic, ci primim mântuirea prin credință, pe El L-a costat însăși viața, prețul suprem. Mulțumim Domnului că păcatul a fost iertat! Slavă Mielului!
 
Citirea Bibliei într-un an – Săptămâna 10
Luni : Numeri 1 si Ioan 2                     Vineri: Numeri 5-6 si Ioan 6
Marți: Numeri 2 si Ioan 3                     Sâmbătă: Numeri 7 si Ioan 7
Miercuri: Numeri 3 si Ioan 4                Duminică: Numeri 8-9 si Ioan 8
Joi: Numeri 4 si Ioan 5
 
Ai fost binecuvântat, fii o binecuvântare !

line