Serile Dialogos - Punct și de la capăt

DSCN7454 2Duminică, 18 octombrie 2015 ora 18:00 - în cadrul Serilor Dialogos. Vă invităm să participați împreuna cu noi la acest eveniment care se va desfășura la Biserica Baptistă Golgota, str. Sânzâienelor nr 8.

INVITAT:

Emanuel Adrian Sârbu este doctor în teologie (Universitatea din București, 2010), și doctorand în sociologie. Este lector universitar la Facultatea de Teologie Baptistă și profesor asociat la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, ambele din cadrul Universității din București, și șef al Serviciului pentru Relația cu Societatea Civilă și alți Actori Sociali din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Este fondatorul și moderatorul unui grup virtual de suport pentru suicidari, membru fondator și Director cercetare al Asociației de Suicidologie din România. Are 30 de articole publicate în reviste de specialitate din domeniile teologiei, sociologiei și asistenței sociale, și 4 cărți: Suicidologie integrativă, Suicidul. O analiză teologică, Metode de cercetare în sociologie (co-autor), The Substance Use and Social Factors in Bucharest 2012-2013 (co-autor).


TEMA:

Punct și de la capăt!

Un dialog despre realitatea și prevenția suicidului din perspectivă creștină

info metanoia

serile dialogos dreapta

live

programul bisericii

live

predica din weekend copy

motive de rugaciune

youtube yahoo facebook

line