Semenul meu

Duminca, 28 iunie 2015, invitaţii Bisericii Metanoia sunt păstorul Vasi Duma şi grupul de închinare de la Biserica Glogota, Arad.

Vasi DumaDuma Vasile:
Mă numesc Duma Vasile. Expeditiv, traseul meu ar fi: în 1980 născut, iar în 1996 născut din nou. Specialitatea de bază rămâne teologia, deși o perioadă scurtă m-am trezit în ipostaza unui student la filozofie. Slujesc ca pastor din 2004 (Comunitatea Timișoara), iar din toamna lui 2013 la Biserica Golgota, Arad. Cu o scurtă incursiune în domeniul mass-media (radio și tv), cred în forța scrisului și a mesajului audio-video. Prin construcția mea interioară sunt plasat în mediul meu atunci când citesc, predic sau consiliez, toate în ideea scopului final: Slava lui Dumnezeu.
 
Ovidiu Frenț:
“Suntem un grup de vocaliști și instrumentiști.

Instrumentiști: pian - Ovidiu Frenț, ghitara bas – Ionuț Bușan,  tobe (o extrema a vârstei) - Victor Talpes, ghitara electrica (cealaltă extremă de vârstă) - Marinel Blaj, cu cea mai mare vechime în Bujac dintre noi toți (peste 20 de ani)

Vocaliști: Ovidiu Nagyi - cel care conduce închinarea (pregatirea lui este una teologică, dar în timpul săptămânii are o slujba normală, ca noi toți) și Tabita, soția lui (farmacistă). Alături de ei: Beni Sas și Bianca Lupea (logodiți, se vor căsători în august); familia Martin David și Diana; Andreea Sarca și pe Laura Iacob

Componența acestui grup a suferit modificări de-a lungul anilor. Aceasta formulă, este cea mai recentă și putem spune că este și cea mai performantă. 

Dacă tot am pomenit de istoric, pot să vă spun că modalitatea aceasta de închinare, cu un grup în față și alte melodii decât cele din cărțile de imnuri, a fost introdusă la Biserica Golgota din 1995. Peste ani, oamenii implicați în această lucrare s-au mai schimbat. În 1997 am sosit și eu în Bujac, moment de la care am asistat direct, din postura de pianist, la toata istoria. E adevărat că această lucrare nu a avut totdeauna impactul pe care il are astăzi, DAR a fost un fir roșu al activității din Biserica noastră, pe care Dumnezeu ne-a făcut onoarea să-l susținem în anii aceștia.”

Golgota - echipa de inchinare 

info metanoia

serile dialogos dreapta

live

programul bisericii

live

predica din weekend copy

motive de rugaciune

youtube yahoo facebook

line